Ана-Мария Кяйчева, 6 години, Череши (темперни бои)Да нарисуват любимата си храна – това беше нашата покана към най-малките ни приятели! Получихме много красиви и вдъхновени рисунки и сме много благодарни за старанието и споделения талант на малките художници!

Любима на журито стана творбата на Ана-Мария Кяйчева, на 6 години, озаглавена “Череши (темперни бои)“. За нея е голямата ни награда – комплект за рисуване и том от „Изкуството на истинската храна“, подарък за нейното семейство.

Много ни е приятно да се съберем с приятели и да си говорим за детските си спомени: доматите от селската градина, дебелите филии с лютеница, гъстата супа на дядо, сладката от ягоди, посещенията на съседската череша. Години по късно, тези спомени формират рецептите, семейните ни трапези и наследството, което предаваме на нашите бъдещи деца – надяваме се и вие, чрез рисунките, да сте усетили част от света на най-малките и да проправите своя лична пътека към бъдещите спомени на децата около вас!

Ана-Мария Кяйчева, 6 години, Череши (темперни бои)

Любимата храна на Доника Баракова,6г. и 3м.

 Плодове и зеленчуци...и пържоли. Лили - 7 г.

Никол Николова,9г.

Сладолед и торта, Богдан Георгиев, 8 г.

Картина на Лилия Беляшка http://liliartetage.blogspot.com/

Теодор Бараков,6г. и 3м. от гр.Самоков

Плодове - Виктория Георгиева, 9 г.

Ана-Мария Кяйчева, 6 години Ябълка колаж

''Изпращам ви рисунка с любимото ми меню-хамбургер с пилешки шницел, пържени картофки, студена кока-кола и "черешки червенки с клинки зеленки", които обожавам.''  Габриела Караджова - 10 г.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.