Koледен ART Уъркшоп 2011


На 20 Ноември отново се събрахме за да поканим духа на празниците да обземе сърцата ни! Изработихме няколко страхотни елхи и кутии, докато се наслаждавахме на чудесна музика и ароматни топли напитки един цяяяяяял дълъг следобед в чудесното арт пространство на нашите приятели от ПЛЮС ТОВА! Повече за тях може да прочетете ТУК, а всички снимки от работилницата са ето ТУК!


Елхичка с декупаж от Коледния Уъркшоп, 2011

Коледен Арт Уъркшоп на Изкуството на истинската храна, 2011

Декориране със салфетна техника, Коледен Арт Уъркшоп, 2011

Елхички изработени с декупаж от нашите страхотни приятели

Кутия изработена със салфетна техника на Коледния Арт Уъркшоп, 2011

Вълшебната кутия на Таня, Коледен Арт Уъркшоп, 2011


Арт Уикенд – Октомври, 2011 – с. Емен

За втори пореден път веселата ни група се отправи към красивата природа на Търновския край за 3 спокойни дни прекарани в движение, истинска и здравословна храна, и арт занимания. Повече снимки може да видите ТУК.


Арт Уикенд, Окт, 2011, с. Емен

Арт Уикенд, Окт, 2011, с. Емен

Арт Уикенд, Окт, 2011, с. Емен


А тук са снимките от Коледния Арт Уъркшоп по декупаж, 2010.


Коледен уършкоп по декупаж с Изкуството на истинската храна, водещ Диана Шингарова


В една вълшебна неделя, групичка приятели на Изкуството на истинката храна се събраха в импровизираната арт работилница на нашите мили домакини от O’Nice.  Само за няколко часа, притихнали от благоуханието на меденките и усърдното изрязване, лепене, декориране и игри с макарони, нашите гости изработиха впечатляващи произведения на изкуството.  В сръчно изработените кутии може да се съхраняват всички осем тома на Изкуството на истинската храна, изрезки, играчки и всички скъпи за вас колекции.


Коледен уършкоп по декупаж с Изкуството на истинската храна, водещ Диана ШингароваДиана разказа подробно за произхода и историята на декупажа и показа техники с декупажна хартия и салфетна техника. Научихме как да използваме различни по форма макарони за да направим симпатични коледни играчки – ангелчета.

Коледен уършкоп по декупаж с Изкуството на истинската храна, водещ Диана Шингарова - играчки за елха ангелчета от паста

Благодарим на всички за искрената подкрепа, споделеното вълнение и артистичното участие в нашия Коледен ART workshop. Надяваме се, че кутиите ще красят вашите домове и че мечетата, звездите, маковете, чайниците и цветята, които изобразихте ще ви донесат много късмет и здраве  през новата година!


АRT Уикенд 4-6 септември с. Eмен 2010


В рамките на ВАКАНЦИЯ ДУХ И ТЯЛО се проведе първият по рода си Workshop ART WEEKEND с акцент върху приложно-декоратвните изкуства и по-специално „Магията на декупажа“.


Арт Уикенд Магията на Декупажа с Изкуството на истинската храна - с. Емен


Водещи на семинара бяха авторите на поредицата кулинарни картички с името ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА Галина Толкингтън – консултант по здравословно хранене, фитнес експерт и автор на рецептите, и Диана Шингарова – художник и фотограф, този път в ролята на арт учител.


Участниците използваха техниката “декупаж“  за да украсят дървени кутии, специално изработени от майстори на играчки за да поберат първия и следващите томове от поредицата “Изкуството на истинската храна“.

Арт Уикенд Магията на Декупажа с Изкуството на истинската храна - с. Емен


Арт Уикенд Магията на Декупажа с Изкуството на истинската храна - с. ЕменАрт Уикенд Магията на Декупажа с Изкуството на истинската храна - с. ЕменЗа да получавате инфромация за предстоящи Арт Уъркшопи и ваканции, харесайте Art of Real Food във Facebook!