9 2014 юни

EAT WELL FEEL WELL УЕБИНАРИ ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕКаним ви да се впуснете в ново приключение, да научите повече за тялото си и да влезете във форма без крайни ограничения, без лишения и трудности.

Подавам ви ръка, за да ви помогна да разберете мъдростта на човешката си машина, да отсеете фактите от митовете, да започнете сами да взимате решения, когато избирате с какво да се храните днес и с какво утре.

Лесно е да се изгубим в океан от информация, да залитаме по модерни тенденции или да повтаряме отново и отново стриктни планове, които са работили за нас в миналото. Ако човек си даде време да научи, да опита, да изпита и да оцени един или друг принцип в храненето и остане честен и отворен за сигналите на тялото си, рано или късно, сам разбира коя посока е неговата в определеното време, сезон, период или настроение.

Лимонада с джинджифил от Изкуството на истинската храна

Този процес на помъдряване може да отнеме безкрайно дълго време, или пък да трае сравнително кратко, ако имате учител, който да ви преведе през лабиринта на информация, сигнали и решения.

Точно това ще направя през четириседмичния курс Eat Well Feel Well. Кръстили сме го така, за да знаете, че целта е да научите повече за храненето и за себе си, но преди всичко вие да се чувствате добре. В края на четирите седмици ще бъдете доволни, щастливи, изпълнени с енергия и готови за физическа промяна, която няма да ви струва настроението, отношенията с близки хора или пък раздяла с нещо, в което вярвате силно.

Повече за това какво включва курса, може да прочетете ТУК.

Аз ще се спра на моите любими акценти:

* Онлайн платформа – това означава, че може да гледате сесията когато на вас ви е удобно, ако искате по пижама в леглото, ако искате полегнали в палатка на къмпинг “Златна Рибка“.

* Собствена скорост на учене и изпълняване на предизвикателствата. Предвидили сме четирите модула за 4 седмици, но може да прецените, че искате да работите по-бързо, или пък да си дадете няколко месеца за усвояване на информацията. Вие карате влака!

*Общност – ще получите достъп до скрита Facebook група, в която да задавате въпроси, да споделяте прогреса по предизвикателствата, да създадете нови приятелства, да изпуснете парата в края на тежък работен ден.

* Разумна инвестиция – личната работа с треньор по хранене отнема време, енергия и доста сериозна финансова инвестиция. За една десета от цената на лични консултации, получавате модул със знания и опит, който винаги е на ваше разположение.

prezentacijaARF

*Промоционална оферта за пакет от колекцията кулинарни картички Изкуството на истинската храна – ако не ги притежавате, ще спестите 1/3 от цената и ще имате страхотни спътници в кухнята. Ако пък вече ги колекционирате, подарете ги на приятел и споделете уебинарите с него!

Имате ли въпроси за курса? Гери е на ваше разположение на movewellbg@gmail.com

Започваме на 1 Юли – записването тече сега!

Движете се добре, хранете се добре, чувствайте се добре 🙂

Галя

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.