26 2014 дек.

За пръв път на български, Галя ще представи курса „30 Day Real Food Reset“. Вълнението ни е голямо, защото тези 30 дни вече са помогнали на стотици хора да започнат нов хранителен етап в живота си – да са по-съзнателни, да разбират защо една или друга храна им се отразява добре или ги кара да чувстват умора и изтощение.

30 дневна хранителна програма с Галина Дензел

 

„Презареждане“ е програма, с която всеки може да се научи как да се храни по-добре. Започваме с тридневен изчистващ режим, с по-малко мазнини и белтъчини, повече фибри и зеленчуци.

През дните от 4 до 30 ще включим и повече белтъчини и полезни мазнини, както и лесно усвоими въглехидрати.

Целта на „Презареждане“ е да даде на тялото почивка от празничните дни, да рекалибрира усещането за глад и ситост, да ви научи на нови техники за включване на повече зеленчуци в менюто ви, да помогне да усетите дали някоя храна не ви създава дискомфорт и да преразгледате отношението си към нея.

Много от участниците в „30 Day Real Food Reset“ споделят, че освен изгубено тегло и намалени подкожни мазнини, усещат прилив на енергия, желание за креативна работа, имат намалени болежки в стави и мускули, по-лесно се наспиват.

Анекдот е моя фризьор, който е само на 38, а от болки в ставите, трудно държеше ножицата си в края на деня. Той се записа за програмата ни миналата година, за да изгуби нежеланото си коремче. Освен, че свали 16 килограма, болките в ставите напълно изчезнаха, а той промени изцяло режима си на хранене, осъзнавайки, че ежедневните бисквитки с прясно мляко не му понасят добре.

Каня ви с отворено сърце да участвате в програмата и с желание очаквам да се запозная с всички – във Фейсбук ще имаме много възможности да си говорим и обсъждаме процеса, да обменим съвети и да си задаваме въпроси.

Повече за програмата и промоционална цена може да грабнете ето тук до 31 Декември!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.