Диана от Изкуството на истинската храна

Каним ви да прекараме следващите 100 дни заедно – виртуално – тук на сайта на “Изкуството на истинската храна“ и на страницата ни във Фейсбук.

Какво представлява инициативата “100 дни Истинска храна“?

Искаме да ви поканим заедно да посрещнем новия работен сезон – като сме по-съзнателни за това с какво се храним, как го приготвяме, с какво настроение приемаме храната си, с кого я споделяме. Ние знаем, че не винаги е лесно да се спазва разумен режим на хранене и че много от нас “късат“ със захарта, пържените храни, тестените купени произведения и каквото ви хрумне буквално всеки следващ понеделник.

През следващите 100 дни – до Коледа – всяка седмица ще ви запознаваме с ново предизвикателство за вашия съзнателен здравословен живот – дали е елемент от храненето или движението, анти стреса или създаването на нови връзки с природата и хората около вас.

Когато тези 100 дни свършат, а зад нас са месеци на добро хранене, ще бъдем заедно по-здрави, по-усмихнати, по-добри, по-оптимистични и повече свързани с телата си! Кой не би искал такава радост, пък то и споделена?

Как да участвате?

Следете страницата ни във Фейсбук и седмичните предизвикателства, които ще имаме за вас всеки понеделник. Ако ви харесват и пасват на настроението ви за седмицата, присъединете се към нас и споделете как се справяте на стената ни във Фейсбук. Направете нашата общност още по-сплотена като поканите и свои приятели!

На края на 100те дни, един от участниците ще спечели пълната колекция на издадените томове от нашата великолепна поредица с кулинарни рецепти за тонус и тънка талия “Изкуството на истинската храна“. Ура!

Започваме на 17 Септември – понеделник – бройте 100 дни до неизмеримо по-здраво и щастливо тяло!


Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.