Джейми Оливър хранителна революция 19 Май

Да променим света заедно с Джейми Оливър!

За нас той е не само страхотен готвач, вдъхновяващ учител, но и най-влиятелния хранителен революционер на нашето време. Ако не ви харесва съвременната храна, ако искате децата ви да се хранят добре, ако вярвате че храната лекува, ако ви е омръзнало да се чувствате така сякаш нищо не може да се направи, вижте какво може да направи един човек, който има толкова страст за връщане на истинската храна в училищата и на семейната маса, че буквално успя да разтърси целия свят!

 

Как може да променим света? Ние с Диана готвим, снимаме, печатаме, представяме, публикуваме рецепти, учим всеки който иска да приготвя свежа, истинска и вкусна храна. Подтикваме ви да творите, да виждате храната с нови очи, да намирате поводи да се съберете със семейство, с приятели и колеги и да разпръснете радостта от храната. Напомняме ви да се свържете с кулинарните си корени. Как да не обичаме Джейми и всичко което той прави? Свързва ни вярата в истинската храна и силата на надеждата, че в центъра на всяка промяна стоят хора, който имат кауза и сърце!

19 Maй е денят, в който по целия свят автори, готвачи, родители, учители и всеки който вярва в силата на ИСТИНСКАТА ХРАНА, ще подкрепят фондацията на Джейми Оливър, като организират различни благотворителни събития. На този ден ви каним да бъдете съпричастни като направите онлайн поръчка на един или повече от томовете от ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА! Това може да направите като ни изпратите email на artofrealfood@gmail.com.

100% от приходите ще бъдат дарени на Jamie Oliver Foundation.

Повече информация за това къде ще се използват средствата може да прочетете тук: http://foodrevolutionday.com/where-the-funds-go.html.

Ето малко технически подробности:

Коричната цена на всеки том е 15 лв. Доставката ще се направи с наложен платеж до вашата врата! Благодарим ви от сърце 😉

….. междувременно в САЩ, Галя ще участва на живо в 2 събития като посланик на Джейми Оливър – очаквайте снимки, рецепти и новини в най-скоро време 🙂

Присъединете се към събитието на страницата ни във FACEBOOK – включете се в дискусия, споделете впечатления или задайте въпросите си.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.