За втора поредна година имаме радостта да ви поканим да споделите любовта към вкусното и красивото с нас по време на SOLD ART! В тази ежегодна среща може да се запознаете лично с творци и дизайнери на красиви предмети, да научите нови умения в някоя от работилниците или да си тръгнете с красива вещ или книга.

SOLDART постер ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА

В рамките на събитието ще можете да се срещнете с Диана Шингарова и да усетите от близо духа на ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА!

Ще можете да участвате в работилницата : “Любими рецепти за летния сезон“ -11:00- 13:00 часа. Пред очите ви, и с вашето участие, ще се родят вълшебни и свежи летни рецепти! Заповядайте и се включете активно във вкусната работилница, водена лично от Диана.

На 1 Юни, Диана ще обяви и името на победителя в нашия месечен детски конкурс “ Най-вкусната рисунка“!

През трите дни ще може и да закупите ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА и специалната колекционерска кутия на промоционална цена, само за посетителите на SOLD ART!

SOLDART постер ИЗКУСТВОТО НА ИСТИНСКАТА ХРАНА

SOLD ART ще се проведе в продължение на 3 дни – 1, 2 и 3 Юни както винаги, в красивата градина на Хотел „Ела” кв. Симеоново, ул.Погледец 18 а. Ако имате въпроси, обадете се на: 02/961 18 53, GSM: 0879 060 762.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.