BANER VAKANCIA KOSOVO 3

Приятелите, които идват с нас всяка година знаят тайната – няма по-хубаво от това да си починеш в прекрасна природа, да научиш как да се грижиш добре за себе си и да се свържеш с твореца в себе си! Нашите ваканции зареждат за цяла година напред – комбинацията от вдъхновяващи учители, нови приятели, хубава храна, пък и някой да се е погрижил за всеки аспект на здравето – нямат равни!

Запазете датите мигновенно – местата са силно ограничени!

Къде? В село Косово на ваканция с прекрасните Галя и Диана

Кога? 1 – 5 Юли, 2017

Кои са домакините ни? Косовските къщи в село Косово, в Родопите!

Може да им станете фенове във Фейсбук ето тук!

Ако никога не сте били на ваканция с нас, четете по-надолу.

здравословна ваканция с Изкуството на истинската храна - рисуване

Готови ли сте да си починете по нов начин? Да се заредите истински – да дадете почивка на всичките си сетива, като същевременно подмладите тялото, ума и емоциите си? Бъдете част от нашата ваканция – тази година ви каним да посетите Косово!

Природата, местната храна и заниманията с Галя и Диана ще ви предложат специален начин да си починете добре, като същевременно не забравят най-важното – да ви научат как да живеете добре в тялото си и след ваканцията.

Всяка година си припомняме за силата на природата, хубавата храна, пълноценното движение, потапянето в изкуство. Ваканцията с Галя и Диана е като никоя друга – будят ни птичките в гората, започваме деня с тренировка, заедно закусваме специално приготвена питателна местна храна, разхождаме се до природни забележителности. Следобедите са за изкуство с Диана и лекции с Галя на различни теми засягащи здравето ни – движение, хранене, релаксация. Вечерите са за хубава храна, почивка и весели истории. Групата е малка и задружна и всяка година включва хора, които са били с нас преди, но и нови любопитни за грижата за себе си приятели. Планираме ваканциите си близо до красиви места, където да се насладим на гледки и контакт с природните елементи.

От 6 Април започва предварителното записване.

За да запазите място, моля да ни пишете на artofrealfood@gmail.com или да се свържете с Диана Шингарова на 0889198187.

Цени:

4 нощувки и 5 дни – 1 до 5 Юли – 690 лв (цената за деца над 3 години е 370 лв)

Цените включват настаняване в двойни стаи, три специално приготвени здравословни хранения дневно, тренировки, лекции, арт занимания и всички свързани с тях материали. Погрижете се единствено за своя транспорт.

Добре дошли сте и със своите деца, за цената за деца, която включва само настаняване и храна може да се свържете с Диана на 0889198187.

Ако предпочитате самостоятелна стая, отново се свържете с Диана.

Ще се радваме да ви запазим място; за целта моля преведете капаро на стойност 250 лв.

Крайният срок за превод на капаро е 10 Май, 2017, а ще сме благодарни, ако можете да го внесете по-рано, за да платим от ваше име аванса на нашите чудесни домакини.

За превод ползвайте следната сметка: BG47PIRB80714603046874, Емилиан Беляшки

Очакваме с радост да се видим скоро!

За любопитните, ето и едно бързо надникване в програмата ни:

Здравословна ваканция с Галя и Диана