100 дни истинска хранаЗапочваме предизвикателството си с много простичка задача за първата седмица – да пием повече вода. Колко повече? Зависи от това колко пиете в момента! За повечето хора 2 до 3 литра чиста вода са енергизиращи, прочистващи и тонизиращи и напълно достатъчни за започване на режим на добро хранене! Когато ни липсва вода тялото първо лишава от нея ставните повърхности и после храносмилателната система и кожата – за да сте здрави, подвижни, да отделяте токсини лесно и да може да се радвате на добро настроение, започнете с повече вода още днес.

Ето как го правим ние (Галя и Диана)

1. Започваме деня с голяма чаша топла вода с лъжичка разтвор на Хималайска сол. Може да си приготвите този разтвор сами като накиснете кристали във вода за една нощ. Чаена лъжичка от този разтвор в чаша вода е страхотно начало на деня – подпомага отделянето, хидратира, освежава, дава умствена концентрация, задълбочава съня и подобрява почивката.

2. Преди всяко хранене изпиваме чаша вода, както и по чаша между храненията – понякога си правим инфузии с плод или зеленчук, както и с мента. Фаворитът ни е лимон с джинджифил.

3. Задължително изпиваме чаша вода и преди лягане – а защо не и билков чай ако денят е студен като днешния?

През идната седмица, пийте вода, наслаждавайте и се и споделете как се чувствате!

Успех!
Галя&Диана

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.