100 дни Истинска хранаЕто как неусетно сме почти в края на втория месец от предизвикателството “100 дни Истинска храна“ – време в което ден след ден заедно практикуваме навици, които ни помагат да се храним по-пълноценно, да сме по-енергични и да се наслаждаваме на вкусни и здравословни рецепти!
Какво следва през тази седмица ли? Нещо като пост. Нещо като елиминационна диета. Най-вече упражнение, с което да се научите колко често посягате към сладки храни.
Седмица VII е седмица без ЗАХАР. Това включва захарта в кафето, меда, шоколада, вафличките, дори “полезните“ органични бонбони. Нека това да е само седмица и не повече, но през нея заместете сладките лакомства с плод или ароматен чай.
Какво може да очаквате? За някои от вас може да е трудно, тъй като някои хора са силно привикнали към въздействието и. Дори в началото да ви липсва успешно може да я заместите с печена ябълка или тиква, топла напитка, разходка, спорт или сън. Целта не е да стопите десетки килограми, а да осъзнаете колко често посягате към захар и да придобиете навика да заменяте сладкото с естествени продукти, когато е възможно. Ще бъдете по-здрави, енергични, имунната ви система ще функционира по-добре, а ако имате излишно тегло, може да очаквате да започнете постепенно да отслабвате!

Успех и ни пишете как се справяте на стената ни във Facebook!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.